Werkplaats digitaal ondernemen

Werkplaats digitaal ondernemen
Ben jij MKB-ondernemer in Westfriesland en wil je jouw bedrijf voorbereiden op de toekomst? Dan is de Werkplaats Digitaal Ondernemen misschien wel iets voor jou. Je gaat via de werkplaats samen met studenten van Hogeschool Inholland en het Horizon College aan de slag met automatisering, online marketing en het analyseren van data.

Ondernemers generen veel data, maar door een gebrek aan kennis, geld en tijd worden deze data niet of nauwelijks geanalyseerd. Gevolg is dat digitalisering en dus de groei achterblijven in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Onderwijsinstellingen brengen binnen een nieuwe digitale werkplaats kennis in, over de huidige technieken en technologieën. MKB-bedrijven leren binnen de werkplaats van de aangesloten kennisinstellingen.

Samenwerking
Werkplaats Digitaal Ondernemen is opgestart vanuit een samenwerking van onder andere Hogeschool Inholland, Horizon College, de Westfriese Bedrijvengroep, de Westfriese gemeenten, het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en ACE-incubator.

Ook mkb’er in West-Friesland? Stel je vraag!

Ken je of ben jij een mkb’er uit West-Friesland en heb jij een data-vraagstuk of uitdaging en ben je klaar om een digitaliseringslag te maken of ben je nieuwsgierig geworden? Stel je vraag via: wdo@inholland.nl.  De ondersteuning van de studenten bij het vraagstuk is kosteloos. Studenten leren bij en van het bedrijf in de regio. Bedrijven uit het mkb hoeven zelf geen kennis te hebben van digitalisering om mee te doen.