Unihorn

Unihorn heeft als missie om deze en komende generaties middels engineering een duurzame en veilige infrastructuur en openbare ruimte te bieden.

Wij hebben daarvoor de unieke combinatie van onderzoek, advies, ontwerp en beheer in huis.

Samen met onze klanten zoeken we naar uitwerkingen waarin we duurzame en innovatieve oplossingen presenteren vanaf de onderzoeksfase tot en met de asset management fase.

Wij zijn de betrouwbare en professionele partner.

Diensten Unihorn

Unihorn is een zelfstandig onderzoeks- advies- en ontwerpbureau.
Onze werkzaamheden zijn ondergebracht in de expertises:

  • Geodata & Monitoring
  • Milieu
  • Laboratorium
  • Ontwerp
  • Verhardingen
  • Asset Management

Daarnaast bieden wij met INSPECH een kant-en-klare cloudoplossing voor inzicht in het asfaltwegennetwerk en met INvisuals zorgen we ervoor dat een veranderende leefomgeving daadwerkelijk ook zelf kan worden beleefd voordat het is aangelegd.

Wij bieden een duurzame en veilige infrastructuur en openbare ruimte, nu en in de toekomst. Unihorn werkt vanuit haar kernwaarden: benaderbaar, innovatief, klantgericht, pragmatisch, samenwerkend en verbindend. Wij hebben daarvoor de unieke combinatie van onderzoek, advies, ontwerp en assetmanagement in huis.

Samen met onze klanten zoeken we naar uitwerkingen waarin we duurzame innovatieve oplossingen presenteren vanaf de onderzoeksfase tot en met de asset management fase. Wij zijn de betrouwbare en professionele partner dicht bij de klant.

Onderzoek, advies, ontwerp en beheer

Unihorn is binnen onze werkgebieden toonaangevend op het gebied van onderzoek, advies, ontwerp en beheer. We doen dat op een technisch hoogstaand niveau, gericht op innovaties en met duurzaamheid als basisprincipe.

Unihorn heeft vestigingen in Medemblik, Capelle aan den IJssel en Oldenzaal. Van daaruit zijn wij over het hele land actief. Ook internationaal hebben wij onze sporen verdiend.

Unihorn

T.a.v. Drs. J.J. Bleeker
Aambeeld 1
1671 NT Medemblik

info@ooms.nl
Tel: +31 (0)22 954 77 00
Fax: +31 (0)22 954 77 01

Unihorn

unihorn T.a.v. Drs. J.J. Bleeker Aambeeld 1 1671 NT Medemblik