Twee miljoen investeerders

Crowdfunding brengt mensen die willen investeren en ondernemers die geld nodig hebben bij elkaar. Het is de snelst groeiende vorm van financieren en investeren in Nederland. Maar er liggen nog veel kansen voor meer crowdfunding. Met name voor mkb´ers die op zoek zijn naar bedrijfsfinanciering, maar dit niet rond krijgen. Ze zijn vaak niet op de hoogte van de mogelijkheden die crowdfunding hen kan bieden. Met de campagne ´Twee miljoen investeerders´ nodigt de provincie Noord-Holland ondernemers uit om kennis te maken met crowdfunding.

Kansen voor het mkb

Crowdfunding biedt kansen, ook voor mkb’ers. Maar door gebrek aan kennis en informatie maken zij nog weinig gebruik van crowdfunding. Daarom ontwikkelde de provincie Noord-Holland de campagne ‘Twee miljoen investeerders’.

Seminars en persoonlijke begeleiding door Douw & Koren

Met deze campagne nodigt de provincie ondernemers in Noord-Holland uit om te starten met crowdfunding. We bieden honderd ondernemers de kans een interessant seminar bij te wonen, waar zij leren hoe crowdfunding werkt en de mogelijkheden ervan voor hun bedrijf ontdekken. Vervolgens begeleiden we tien ondernemers met de meest kansrijke voorstellen tijdens hun crowdfunding campagnes, waarmee ze ook aan anderen laten zien hoe het werkt.

Zoekt u bedrijfsfinanciering en bent u benieuwd of crowdfunding bij u past? Of wilt u meer weten over hoe crowdfunding de zichtbaarheid van uw onderneming kan versterken?
Ontdek de mogelijkheden op 2miljoeninvesteerders.nl