Te huur a €0,-

Bent u ontwerper, kunstenaar of oefent u een bijzonder ambacht uit? Huur op 23 mei gratis ruimte in het nieuwe gemeentehuis en laat het Drechterland zien!

Open huis
Op zaterdag 23 mei staan de deuren van het nieuwe gemeentehuis van Drechterland wagenwijd voor u open. Het duurzame gebouw is straks niet alleen de werkplek van medewerkers van de drie SED-gemeenten (Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland) maar vooral een huis voor alle inwoners van Drechterland. Tussen 10.00 uur en 17.00 uur bent u van harte welkom om te ontdekken hoe het gebouw eruit ziet.
De huur bedraagt 0 Euro!

Het gemeentehuis vult zich deze feestelijke openingsdag met geuren, spel, vertellingen, met gesprekken aan de keukentafel en koffie bij de burgemeester. Hoe het programma er precies uit gaat zien, vertellen we u later. Eerst een vraag aan u: bent u ondernemer, lid van een theatergezelschap of vereniging, ontwerper, kunstenaar of oefent u een bijzonder ambacht uit? Wilt u dat op 23 mei aan de inwoners van Drechterland laten zien? Huur dan een ruimte in uw eigen gemeentehuis, GRATIS!

Ruimte reserveren?
Laat ons voor 20 april weten of u belangstelling heeft. Stuur een bericht naar info@productieburo-zorro.nl en zij nemen contact met u op.