Promotie Event Techniek 2023

PET laat leerlingen van de basisschool kennismaken met technische beroepen. Het Promotie Evenement Techniek (PET) is in oostelijk West-Friesland voor de tweede keer in de Kloet, ditmaal op 19 oktober. Het event wordt georganiseerd door Techniekpact West-Friesland, het Martinuscollege, lokale bedrijven en vertegenwoordigers uit het primair onderwijs.

PET zoekt deelnemers
Op de website vind je veel informatie over het Promotie Event Techniek. PET Grootebroek is op 19 oktober 2023.
Het doel is om leerlingen (ouders mogen ook mee!) uit groep 7 van basisscholen uit de regio West-Friesland kennis te laten maken met techniek en wetenschap in de breedste zin van het woord. De organisatie zoekt regionale bedrijven die tijdens het PET standhouder willen zijn en de leerlingen workshops kunnen bieden waardoor ze iets kunnen doen. Want daar gaat het vooral over: doen.

Deelname is gratis voor bedrijven
Deelnemende bedrijven betalen geen bijdrage voor hun deelname. Hun aanwezigheid en inzet wordt op prijs gesteld d.m.v. exposure op de socials van het PET, in de pers (persberichten) en tijdens het evenement zelf mogen ze flyers o.i.d. neerleggen in de informatiestand in het midden van de zaal (waar ook de koffiecorner is). Bedrijven mogen banners neerzetten bij hun stand.

Aanmelden
Meer informatie over het PET geeft projectleider Gerda Venema graag. Bel haar via (06) 43 17 53 29, of mail naar westfriesland@petevents.nl.