Oakish

He hallo allemaal!

Mijn naam is Joanna Dekker en sinds 2012 ben ik bezig om van Oakish een mooi en stabiel tassenmerk te maken. Dit doe ik in mijn eigen atelier op ons mooie industrieterrein in Hem.

Mijn specialisatie zijn Docbags, ook wel beugeltassen of dokterstassen genoemd. Deze Docbags maak ik in 3 verschillende modellen: handtas, laptoptas en weekendtas. Naast deze tassen maak ik op verzoek ook andere tassen, repareer ik tassen (of andere producten die de hulp van een industriële naaimachine nodig hebben) en produceer ik voor verschillende bedrijven halffabricaten of volledige producten.

Aangezien ik een grote voorstander ben van het in stand houden van ambacht, geef ik naast het vervaardigen van mijn geliefde Docbags (mijn specialisatie zijn beugeltassen , ook wel bekend als ‘dokterstas’) ook workshops en cursussen.

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar dit alles, op social media ben ik volop te vinden en ook via mijn podcast “Dutch girl with a Mission” neem ik iedereen mee in mijn ondernemende avonturen!

Oakish

Joanna Dekker
’t nieuwe eiland 7, 1606 DB Venhuizen
Driebanweg 15, unit 57

t: 06-46712348
e: info@oakish.nl
w: www.oakish.nl

Oakish

’t nieuwe eiland 7
1606 DB Venhuizen
Driebanweg 15, unit 57