Nieuw verkeersplan Drechterland

Soms is het even niet anders en lopen er twee trajecten gelijk op. Tegelijk met een vragenlijst over de omgevingsvisie is er in Drechterland ook een onderzoek met vragenlijst over de verkeersveiligheid. De gemeente Drechterland gaat een nieuw verkeersplan voor de gehele gemeente maken met daarin de grote lijnen voor het gemeentelijke verkeersbeleid van de komende tien jaar. Het doel is om de verkeersveiligheid, bereikbaarheid en leefbaarheid in de gemeente te blijven verbeteren.

Wat vindt u?
Wij horen graag uw mening over het verkeer in Drechterland. Op welke thema’s moet de gemeente zich de komende jaren inzetten? Wat gaat al goed en wat moeten wij vooral behouden? En waar ervaart u knelpunten; wat moet beter? Om straks keuzes te kunnen maken, willen wij vooraf goed in beeld brengen wat er leeft en speelt in de gemeente Drechterland. Alle ideeën zijn van harte welkom! Laat ons weten wat uw ideeën en wensen zijn voor het verkeersplan en vul de vragenlijst in. Dit kan tot en met donderdag 22 juni 2023. Het invullen van de vragenlijst is anoniem en neemt slechts enkele minuten in beslag. Kunt u de vragenlijst niet online invullen? Bel ons dan via: 0228-352352. U krijgt dan een papieren versie toegestuurd.

Niet alleen aan onze inwoners en ondernemers, maar ook aan de gemeenteraad wordt gevraagd om mee te denken. Alle verschillende reacties gebruikt adviesbureau Goudappel om een verkeersplan voor ons te maken. Het verkeersplan gebruiken wij als basis voor ons uitvoeringsplan: ‘waar en wanneer gaan wij aan de slag op het gebied van verkeer’.