Martin Stammes Vakman

Martin Stammes is dé allround vakman voor wie geen klus te gek is. Voordat hij in 2005 startte met zijn eigen klusbedrijf, verbouwde Martin vaak voor vrienden en bekenden en werkte hij graag aan alles in en om zijn eigen huis. Martin specialiseerde zich de afgelopen jaren onder andere in het (de)monteren van keukens en alles wat daarbij komt kijken. Zo kunt u denken aan de verlichting en het leidingwerk. Dit heeft als voordeel dat Martin voor elk project het enige aanspreekpunt is. Daarom staat de service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel bij deze allrounder.

Martin heeft vele klanten blij gemaakt met diverse werkzaamheden in en rondom het huis. Klussen, zoals tegelen, voegen, kitten, hang en sluitwerk van ramen en deuren zijn bij hem in goede handen. Maar ook voor het plaatsen van schuttingen, een tuinhuis of een veranda is hij de juist aangewezen persoon.

Martin is aangesloten bij de VLOK, de vereniging van klusbedrijven. Dit garandeert dat werkzaamheden uitgevoerd worden volgens de uitvoeringsvoorwaarden van deze vereniging.

Of het nu gaat om een nieuwe badkamer, keuken of veranda, alle ideeën en wensen worden in goed overleg besproken. Voor Martin is geen klus te gek!

Martin rekent binnen de gemeente Drechterland geen voorrijkosten.

Martin Stammes Vakman

Martin Stammes Vakman
Martin Stammes
Westerkerkweg 99
1606 BC VENHUIZEN

Martin Stammes Vakman

Martin Stammes Vakman
Martin Stammes
Westerkerkweg 99
1606 BC VENHUIZEN