Lid worden

De BCV is een club voor ondernemers die wonen in de gemeente Drechterland of hun onderneming daar gevestigd hebben. Wilt u lid worden? Neem dan contact op via dit formulier.

 

Wat doet de BCV voor jou?

Naast belangenbehartiging kan de BCV ook sociaal veel voor je betekenen. Ongeveer vier keer per jaar organiseren we een ondernemersborrel om gezellig en informeel een praatje te maken met collega-ondernemers. Daarnaast organiseren we één keer per jaar een feestavond voor al onze leden.
In februari/maart vindt de jaarvergadering plaats en het bestuur vergadert daarnaast ongeveer tien keer per jaar. Elk jaar bezoeken we een aantal bedrijven, zowel met de leden als met het gemeentebestuur. Deze bezoeken zijn bedoeld om inzicht te krijgen in de ondernemingen die in onze gemeente gevestigd zijn.

 

Connectie met lokale overheid

We vinden communicatie met de overheid belangrijk, zowel lokaal als buiten de gemeentegrenzen. De BCV voorziet de leden via e-mail zo snel mogelijk van alle belangrijke informatie.

 

Contributie

De jaarcontributie (2024) bedraagt per bedrijf vanaf €195 excl. BTW, afhankelijk van het aantal werknemers (prijs geldt voor bedrijven tot en met 10 medewerkers).