New Media 2day

New Media 2Day, opgericht in 2005 door Thijs Paree, is een snelgroeiende organisatie met een platte en heldere structuur.

Vanuit Pand Noord in Amsterdam-Noord helpen wij onze klanten bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van hun kantoorautomatisering. Wij lopen voorop in het toepassen van innovatieve ontwikkelingen en zien het belang in van een simpele, veilige en goed opererende werkplek en backoffice.

Ons doel is de klant zo veel mogelijk van dienst te zijn door een compleet aanbod te bieden op het vlak van ICT en telefonie.

Onze eerlijke en transparante werkwijze borgt een constructieve samenwerking met de klant. Door snel te schakelen, proactief te handelen en op de hoogte te blijven van technologische ontwikkelingen zijn onze klanten verzekerd van de continuïteit van hun ICT-voorzieningen.

Waar we u mee kunnen helpen:

Bij New Media 2Day kunt u terecht voor al uw issues op het gebied van kantoorautomatisering. Wij adviseren, voeren uit en ondersteunen u in uw keuze en gebruik van communicatie- en ICT-systemen. Wij investeren continu in de ontwikkeling van onze dienstverlening, met als doel om optimale diensten te kunnen leveren aan onze klanten.

Bij New Media 2Day heeft u de keuze of u uw ICT geheel of gedeeltelijk wilt uitbesteden.

Wij leveren o.a oplossingen voor:
Wij adviseren en ondersteunen u graag, zodat u de focus kunt houden op dat waar u goed in bent.

Contact

New Media 2day

Meeuwenlaan 98
1021JL Amsterdam

t: 020-7189190
f: 020-7189191
w: www.nm2d.nl
Twitter: @TeamNM2D
Linkedin: NewMedia2Day

MENU
X