Intexstore B.V.

Intexstore B.V. is een bedrijf met 5 medewerkers. We bestaan al sinds 2003 en zijn vanaf 2008 op de Driebanweg 31 te Hem gevestigd.

Wij leveren en monteren terrasoverkappingen, serres, windschermen, balkonbeglazing en terraskamers.

Maatwerk is waar wij goed in zijn, hoe moeilijker het project, des te leuker is de uitdaging, maar ook voor de standaard oplossingen lopen wij niet weg. Wij werken met passie om elk project tot een mooi eindresultaat te brengen.

Intexstore B.V. “Buitengewoon genieten”. De naam zegt het al, Intexstore levert en monteert hoge kwaliteits produkten, waardoor u het hele jaar door van uw terras of serre kunt genieten. Van een textieloverkapping tot een complete serre, Intexstore ziet alles als een mooie uitdaging. Intexstore werkt met de gerenommeerde merken als; Solarlux, Ittalum, Markilux en Renson. Allen hebben Intexstore uitgekozen om voor deze omgeving als unieke leverancier te handelen. Dit is de waardering waarvoor wij al meer dan 10 jaar aan het werken zijn. Wij beschouwen iedere aanvraag als een mooie uitdaging om weer een tevreden klant te krijgen. Intexstore beschikt over een mooie showroom waar veel produkten in het echt te bewonderen zijn. De specialist staat voor uw klaar om u te adviseren.

Contact

Intexstore B.V.

Driebanweg 31
1607ML Hem

t: 0228-543401
wwww.intexstore.nl

MENU
X