Netwerkbureau Groeier!

Groeier!

Onder de naam Groeier! werken wij als netwerkbureau voor starters, mkb+ & multinationals. Naast conceptueel denkers & strategen zijn wij qua expertises een bureau op zich..

Wij zijn Groeier!. De band die de sterren van de marketinghemel speelt met een dampende mix van online en offline communicatiemiddelen, websites, fotografie, packaging en slimme mediastrategieën. Maar we spelen niet zomaar met iedereen een riedeltje mee. Heb jij een ijzersterk idee of verdient jouw succesnummer een groter podium? Dan maken wij van jouw bedrijf, jouw product of jouw dienst een uitverkochte stadion-act.

YOU ROCK!

De laatste jaren hebben we in de wereld een enorme toename gezien van communicatiemiddelen- en uitingen. Als netwerkbureau zoeken wij daarom voor opdrachtgevers de beste specialisten voor uw communicatie uitdaging.

Samengevat:

Bij Groeier! op het repertoire staan o.a. websites, online concepten, huisstijlen, fotografie, video’s en packaging waar je enthousiast van wordt. Een optreden uit dit repertoire voeren wij met volle overgave op voor gemotiveerde bedrijven die goed zijn in wat ze doen. Groeien betekent voor ons; jouw uitdaging voor jouw publiek samen helder en concreet maken. Tot ziens. Tot Groeier!

Contact

Groeier!

Westerblokker 44
1695 AH Blokker

t: 0229-504802
w: www.groeier.nl

MENU
X