dé Taxateur

dé Taxateur is een onafhankelijke makelaardij – taxateur die zich gespecialiseerd heeft als onroerend goed taxatiebureau. Wij taxeren woningen, bedrijfsmatig o.g. en speciale objecten. Ook houden wij ons bezig met het opstellen van huur-/koopovereenkomsten. Advies bij planschade, onteigening en huurprijsvaststellingen voor zowel huurder als verhuurder.

Wij verrichten taxaties voor verschillende doelen: financiering, aan- en verkoop, waarde-inzicht, 2e hypotheek, omzetting rechtspersoon, minnelijke waardering in samenwerking met de Rijkstaxateur en contra taxaties bij WOZ bezwaren, enz. Wij doen dit in opdracht van particulieren, bedrijven, notarissen of collega makelaarskantoren.

Wij zijn ingeschreven bij Vastgoedcert als registermakelaar-taxateur en aangesloten bij het taxatiekeurmerk NWWI (Het Nederlands Woning Waarde Instituut). Hierdoor mogen wij ook taxeren voor uw aanvraag Nationale Hypotheek Garantie. Hierdoor kunnen wij garanderen dat al onze taxatierapporten door alle geldverstrekkers zullen worden geaccepteerd.

Tevens zijn wij  gespecialiseerd lid van de vakgroepen, Wonen en Business van de NVM de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen.

Vakgroep NVM Wonen

Als lid van de vakgroep NVM-Wonen makelaar zijn wij dé adviseur voor particuliere en professionele opdrachtgevers in alle facetten van de woningmarkt: koop, verkoop, huur, verhuur en taxatie van een woning.

Vakgroep NVM Business

Als NVM Businessmakelaar zijn wij gespecialiseerd in commercieel vastgoed. Wij werken dagelijks met provincies, gemeenten, ondernemers, opdrachtgevers, beleggers en gebruikers.

De vakgroep NVM Business is gespecialiseerd in commercieel vastgoed (kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en horeca) en bestaat uit 700 makelaars.

DIENSTEN: TAXATIES   |   PLANSCHADE   |   HUUR   |   VERHUUR   |   OPSTELLEN VAN HUUR/KOOPOVEREENKOMSTEN

Contact

Dé Taxateur

Kerkweg 30
1606AR Venhuizen

t: 0228-543800
f: 0228-543803
w: www.detaxateur.com

MENU
X