Caravancentrum Venhuizen

Caravancentrum Venhuizen is specialist in het onderhouden en repareren van caravans en campers. Ook aanhangwagens horen binnen dit segment. Naast de uitgebreide werkplaats voor 4 caravans/campers hebben wij ook een stalling voor ongeveer 700 voertuigen. Daarbij beschikken wij ook over 80 opslagboxen voor particulieren en/of bedrijven.

Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. En met een totale oppervlakte van 22000 m² is het één van de grotere caravanbedrijven in Nederland.

In 1997 kwamen mijn vader en ik op het idee om 40 caravans in een hoek van een leegstaande kas te stallen. Jaar op jaar kwamen er meer caravans te staan. Toen er in de kas 350 caravans stonden werd het tijd voor een andere aanpak. Aan de Koggeweg in Hem werd een splinternieuwe loods gerealiseerd waar meer caravans gestald konden worden.
We hebben ruim 1000 plaatsen voor stalling van caravans, campers en vouwwagens. Tevens zijn er een aantal garage/opslagboxen voor de opslag van alle voor de wet toegestane dingen. Zowel voor particulier als zakelijk gebruik.
In 2000 zijn we een onderhouds- en reparatieafdeling opgestart met gekwalificeerd en gediplomeerd personeel. Daardoor werd het een zéér compleet caravanbedrijf. We zijn erkend FOCWA-lid met een volledig ingerichte werkplaats voor alle merken caravans en campers, van nieuw tot oud. We hebben geen profijt bij merken of types. Daardoor zijn bijvoorbeeld onze vochtmetingen zéér betrouwbaar.

Ook kunt u bij ons terecht voor inbouw van accessoires of schadeherstel. Op nieuwe en oude caravans geven we zelfs 2 + 2 jaar garantie op de door ons verrichte werkzaamheden. Voor meer informatie over onze diensten kunt u via de menubalk terecht op deze website.

Contact

Caravancentrum Venhuizen

Koggeweg 57
1607MT Hem

t: 0228-541714
w: www.caravancentrumvenhuizen.nl

MENU
X