Amatic Supplies

Amatic is dé groothandel in West-Friesland. Wij leveren koffieautomaten en (non)foodproducten voor bedrijfs- en sportkantines. In onze showroom kunt u terecht voor nieuwe en tweedehands koffieautomaten.

Zowel op nieuw als gebruikte automaten zit service en garantie. Amatic is dealer van Autobar maar levert ook verschillende andere merken koffieautomaten zoals o.a. De Jong Duke-Necta-Douwe Egberts en Schearer. Fairtrade is bij ons een begrip en leveren wij dan ook veelal voor de prijs van een niet fairtrade product.

Krachtige service en persoonlijke advies

Amatic Supplies is opgestart in 2005. Door onze krachtige service en persoonlijke advies is het bedrijf uitgroeit tot een 4 man tellend bedrijf. Door service, advies en het persoonlijk contact zijn wij zeer gewaardeerd bij onze klanten geworden.

Bezorging

Amatic Supplies is een bezorggroothandel die levert aan bedrijven in Noord Holland Noord / regio West Friesland. De regio die  wij bestrijken is Hoorn-Blokker-Zwaag-Zwaagdijk-Venhuizen-Enkhuizen en alles wat daartussen ligt. Ook hebben we klanten in Alkmaar en Amsterdam maar dan onder bepaalde voorwaarden.

Service

Amatic Supplies garandeert de beloofde service. Zo betaalt u geen bezorgkosten en is een nalevering geen probleem. Ook indien u vragen heeft over een aangeschafte koffieautomaat m.b.t. storingen of een andere smaakafstelling, berekenen wij hier geen extra kosten over.

Koffieautomaten

Amatic Supplies is dealer van automatenleverancier Autobar en verkoopt hiernaast ook automaten van andere fabrikanten. Regelmatig krijgt Amatic tweedehands automaten binnen van diverse leveranciers en koffiesoorten. Kom eens langs in de showroom of reserveer een automaat indien u al overtuigd bent van uw keuze.

Contact

Amatic Supplies

Zaadmarkt 39
1681PD Zwaagdijk

t: 0228-564422
f: 084 – 7539142
m: 06-18051151

w: www.amatic.nl
i: info@amatic.nl

MENU
X