JP Koffie

JP koffie is dagelijks onderweg in de regio West-Friesland om bedrijven, instellingen en scholen te voorzien van de lekkerste koffie.
Onze eigen bezorgdienst werkt vanuit ons bedrijfspand in Hem.
Wij bezorgen dagelijks uit eigen voorraad en werken niet met vaste leverdagen, minimale orders of anders vreemde voorwaarden.

JP koffie heeft een eigen technische dienst die het onderhoud verzorgt aan de machines van onze klanten.
Ook de (onverhoopte) storingsmeldingen worden door ons zelf opgevolgd.
Dit onderdeel is een zeer sterke kant van onze onderneming.
Er is tenslotte niets vervelender dan een klant die zijn gasten of personeel geen koffie kan bieden omdat er een automaat stil komt te vallen.
Wij hebben dan ook de “regel” dat wij binnen 2 uur (meestal sneller) op locatie zijn om een eventueel probleem te verhelpen.

Wij zijn dealer van diverse A-merk fabrikanten koffiemachines en andere zet-apparatuur zoals o.a. Bravilor, Etna en De Jong Duke.
Wij werken met diverse soorten machines.
Of het nou gaat om instant koffie, snelfilter koffie, fresh-brew koffie of bonen koffie , wij hebben voor elke wens een passende oplossing.
Wij hebben een showroom waar diverse modellen te bewonderen zijn.
Ook hebben wij een mobiele showroom, waarmee wij op verzoek langskomen bij de klant.
Zo kunnen bedrijven onze koffie proeven en onze bonenmachines bekijken en testen, zonder dat ze de deur uit hoeven.

JP koffie levert niet alleen maar machines en ingrediënten en de bijbehorende service.
Om onze klanten compleet te ontzorgen, hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment van de meest uiteenlopende artikelen op facilitair gebied.
Zo leveren wij ook uit onze eigen voorraad o.a. hygiëne papierwaren, toiletartikelen, disposableartikelen, (eco)schoonmaakmiddelen, frisdranken en nog heel veel meer.

JP koffie verzorgd voor meer als 170 bedrijven, horecagelegenheden en (onderwijs)instellingen de koffievoorzieningen en de leveringen van alles wat onze klanten bestellen.
Met een nuchtere en West-Friese no-nonsense aanpak word onze service door onze klanten erg gewaardeerd en daar zijn wij dan ook meer als trots op.

Het is voor ons geen must dat onze klanten bij ons een machine aanschaffen of in onderhoud hebben.
Wij leveren ook gewoon losse ingrediënten of andere artikelen uit ons assortiment en dit ook nog eens voor verrassend voordelige tarieven.

Contact

JP Koffie

De Volharding 2
1607MJ Hem

t: 0228-764080
w: www.jpkoffie.nl

MENU
X