Informatieavond het nieuwe arbeidsrecht

22 oktober organiseren we een interessante informatieavond voor ondernemers over het nieuwe arbeidsrecht. Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 22 oktober a.s. in de kantine van SV De Valken in Hem.

Het programma luidt als volgt:

 19.30 uur         Ontvangst

 20.00 uur         Introductie ‘MKB & Advocatuur’ door advocaat en Business-Clublid Ron Laan

 20.15 uur         Presentatie “Ik wens u veel personeel !?” door advocaat Marjolein Gobes (Van Diepen Van der Kroef Advocaten)

Ondernemers onder elkaar wensen elkaar wel eens ‘veel personeel’.  Deze uitdrukking heeft een negatieve lading, maar personeel is ook een onmisbare schakel in het succes van ondernemingen. Per 1 januari 2015 zal de Wet Werk en Zekerheid definitief worden ingevoerd. Hierdoor wordt het arbeidsrecht op belangrijke onderdelen veranderd. Zijn dat extra bedreigingen of biedt de wet ook nieuwe kansen? Van nieuwe ontslagprocedures tot de gewijzigde positie van flexwerkers. Marjolein Gobes, gespecialiseerd arbeidsrechtadvocaat, zet de gevolgen voor ondernemers uiteen.

21.15 uur         Afronding door SV De Valken, een ‘ondernemende’ vereniging

21.30 uur         Afsluitende borrel

Mocht u een collega-ondernemer weten die ook interesse heeft in deze avond, dan is deze natuurlijk van harte welkom. Het is open avond moet zijn voor alle ondernemers in de gemeente Drechterland.

Namens het bestuur hopen wij u te begroeten op deze avond.  Graag even per mail een reactie naar het secretariaat van de BCV of u wel/niet komt deze avond en natuurlijk met hoeveel personen.

info@bcvenhuizen.nl