Highpack

Wij zijn een slagvaardig familiebedrijf in Hem, opgericht door vader Peter en zoon Patrick Hink in 2000. Inmiddels is het bedrijf in handen van Patrick en zijn zus Rowena, een echt familiebedrijf dus.

Met ons bedrijf in het West-Friese Hem bevinden we ons dichtbij verschillende grote en kleine zaadbedrijven die gebruik maken van onze technieken. De kern van ons bedrijf bestaat uit zeven vaste medewerkers en in het hoogseizoen breiden we ons team uit met tijdelijke krachten. Ons bedrijf kenmerkt zich door de sterke band die wij onderling hebben en dat we als hecht team werken. Wanneer het druk is springt iedereen bij op de vloer om zo onze klanten zo snel mogelijk te helpen. Klanten omschrijven ons dan ook als betrouwbaar, creatief en betrokken partij om mee samen te werken. We werken voornamelijk voor zaadbedrijven in het professionele en hobby marktsegment, maar we hebben ook klanten in andere branches van bedrijven.

Om al deze klanten te voorzien van verschillende soorten verpakkingen hebben we in 2007 ons huidige bedrijfspand gebouwd. In deze hal staat een groot assortiment machines waar we zelf verpakkingen mee maken en deze ook meteen nauwkeurig vullen.

Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in de zadenbranche. Al deze opgedane kennis gaat niet alleen over het verpakkingsproces maak ook over de bloem- en groentezaden zelf en hoe deze opgeslagen dienen te worden. Wij kunnen u dus ook helpen met vragen over de zaden zelf of over de opslag hiervan.

 

Highpack

Groeneweg 10
1607 MK Hem

t: 0228-325060
e: info@highpack.eu

Highpack

Groeneweg 10
1607 MK Hem

t: 0228-325060
e: info@highpack.eu