Het bestuur

Arjen Grave

Arjen Grave

Voorzitter

Toen ik werd gevraagd om het voorzitterschap van de BCV te vervullen zei ik meteen ja! Het is een hele leuke club met actieve leden en mooie evenementen. Waardevol om daar deel van te mogen uitmaken.

Ik ben mijn eigen bedrijf gestart in 2004: Keurdokter. Het is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het verrichten van medische keuringen. Zie ook keurdokter.nl Denk aan rijbewijskeuringen, verzekering keuringen en preventieve health checks voor mensen om gezond te blijven. Mijn hobby is oldtimer vrachtwagens, Ik ben getrouwd met Tineke en heb twee dochters.

Jos Dalmulder

Jos Dalmulder

Penningmeester

Ik ben Jos Dalmulder en geboren in 1978. Sinds 1998 werkzaam in de administratie en accountancy branche. Ik kom uit ondernemersgezin en ben in 2006 mijn eigen bedrijf begonnen, Dalmulder & Partners, zie: dalmulder-advies.nl

Verder ben ik getrouwd met Monique en trotse vader van 3 zonen. Naast mijn onderneming ben ik sportief actief op het vlak van voetbal, hardlopen, golf en de zeilsport.

Anne Meester

Anne Meester

Secretaris

Ik ben communicatieadviseur bij mijn bedrijf Venhuis Communicatie Producties. Venhuis is een communicatie productiebedrijf in Hem. Wij ondersteunen onze partners, van complete conceptontwikkeling tot de realisatie van hun communicatiemiddelen. Ik woon in Amsterdam en vind het leuk om via deze club contact te houden met de ondernemers in de regio!

Irene Thibaudier – de Jong

Irene Thibaudier – de Jong

Bestuurslid

De BCV is voor mij een nieuwe uitdaging. Onze club heeft veel leden en een jong bestuur met ontzettend veel goede ideeën!

Na de MEAO ben ik in het familiebedrijf op kantoor gaan werken. Alpha Tours is hét touringcarbedrijf in West-Friesland wat in 1911 door Ab de Jong werd opgestart, toen nog met paard en wagen. In 2012 hebben mijn broer Jan en ik het bedrijf overgenomen van onze ouders.

Daarnaast ben ik getrouwd met Theo en ben moeder van Eva en Rick. Mijn hobby’s zijn wandelen, uitgaan en mensen ontmoeten.

Carel Kuip

Carel Kuip

Bestuurslid

Mijn naam is Carel Kuip, ik ben na mijn opleiding in 1995 als mede-vennoot in het familiebedrijf gaan werken. C. Kuip Carrosseriebouw bestaat sinds 1927 en in 2004 heb ik het definitief van mijn vader en oom overgenomen.

Met een team van vijf personen leveren wij 6 dagen per week maatwerk carrosserieën en constructiewerk. Ik woon met mijn gezin bij het bedrijf en in mijn vrije tijd sport ik graag.

Business Club Venhuizen

Correspondentie adres:

Koggeweg 54, 1607 MT Hem

Tel:
0228 – 54 52 80

E-mail:
info@bcvenhuizen.nl

MENU
X