Ons bestuur

Met veel plezier vertegenwoordigen onderstaande mensen onze club

 

Arjen Grave

Voorzitter

Toen ik werd gevraagd om het voorzitterschap van de BCV te vervullen zei ik meteen ja! Het is een hele leuke club met actieve leden en mooie evenementen. Waardevol om daar deel van te mogen uitmaken.

Ik ben mijn eigen bedrijf gestart in 2004: Keurdokter. Het is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het verrichten van medische keuringen. Zie ook keurdokter.nl Denk aan rijbewijskeuringen, verzekering keuringen en preventieve health checks voor mensen om gezond te blijven. Mijn hobby is oldtimer vrachtwagens, Ik ben getrouwd met Tineke en heb twee dochters.

Jos Dalmulder

Penningmeester

Ik ben Jos Dalmulder en geboren in 1978. Sinds 1998 werkzaam in de administratie en accountancy branche. Ik kom uit ondernemersgezin en ben in 2006 mijn eigen bedrijf begonnen, Dalmulder & Partners, zie: dalmulder-advies.nl

Verder ben ik getrouwd met Monique en trotse vader van 3 zonen. Naast mijn onderneming ben ik sportief actief op het vlak van voetbal, hardlopen, golf en de zeilsport.

 

Anne Meester

Secretaris

Ik ben commercieel directeur bij ons bedrijf Venhuis Communicatie Producties in Hem. Wij helpen onze klanten hun boodschap online én offline over te brengen. Dit doen we door marketing en communicatiemiddelen te maken en slim in te zetten.

Ik woon met mijn vriend en twee zoontjes in Wijdenes.

Bij de BCV ben ik verantwoordelijk voor het secretariaat. Mail komt bij mij binnen en de website (hoe kan het ook anders 😉 wordt door mij onderhouden.

Irene Thibaudier – de Jong

Bestuurslid

De BCV is voor mij een nieuwe uitdaging. Onze club heeft veel leden en een jong bestuur met ontzettend veel goede ideeën!

Na de MEAO ben ik in het familiebedrijf op kantoor gaan werken. Alpha Tours is hét touringcarbedrijf in West-Friesland wat in 1911 door Ab de Jong werd opgestart, toen nog met paard en wagen. In 2012 hebben mijn broer Jan en ik het bedrijf overgenomen van onze ouders.

Daarnaast ben ik getrouwd met Theo en ben moeder van Eva en Rick. Mijn hobby’s zijn wandelen, uitgaan en mensen ontmoeten.

Mike de Groot

Bestuurslid

Mijn naam is Mike de Groot, geboren in Akersloot in 1974.
Samen met mijn vrouw Danielle en onze kinderen Dim en Jill wonen we inmiddels sinds 2004 in het mooie Hem.
In mijn vrije tijd doe ik aan karate, hardloop ik graag en golf ik af en toe.

In 2003 heb ik Intexstore BV opgericht.
Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, leveren en monteren van serres en tuinkamers voor de particulier en horeca.
Daarnaast heb ik een productiebedrijf Ittalum BV, waarmee we schuifbare terrasdaken produceren die we via dealers in Nederland aan de particulier en horeca verkopen.

Ik hoop binnen de BCV synergie te creëren en vooral van elkaar te kunnen leren.
Het is mooi om voor zoveel ondernemers je te mogen inzetten.

Rowena Zuijderhoudt – Hink

Ledenadministratie –  Bestuurslid

Ik ben getrouwd met Ronald en sinds 2008 wonen wij in Hem.
In 2017 ben ik gaan werken bij Highpack B.V., een verpakkingsbedrijf werkzaam voor o.a. Seed Valley. Wij zijn gevestigd aan de Groeneweg in Hem. Kijk eens op onze website: www.highpack.eu
Mijn broer en ik zijn sinds 2020 samen eigenaar/directeur van het bedrijf.
Highpack is echt een familiebedrijf: in 2000 opgericht door mijn vader en mijn broer. En inmiddels werkt mijn man er ook.
In mijn vrije tijd bezoek ik graag het theater, concerten & festivals. Ik ben een boekenwurm en lees aardig wat. Ik houd van lekker eten en een wijntje. En om dat een beetje te compenseren sport ik 2x in de week in de vroege ochtend een uur onder deskundige begeleiding van Koen.
Ik vind het belangrijk en leuk om de mede ondernemers te leren kennen en ben blij dat ik mag toetreden tot het bestuur.