Heddes Uitvaartzorg

Vivienne Heddes-Wonder

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Op zo’n moment staat uw wereld even stil, terwijl er ook van alles in beweging moet komen. Heddes Uitvaartzorg ondersteunt u in deze roerige en moeilijke tijd. Ik zorg voor rust, bij u en uw dierbaren. Samen met u zorg ik voor een waardige en passende uitvaart, in Enkhuizen of omgeving. Heddes Uitvaartzorg is er voor iedereen ongeacht religie of cultuur, verzekerd of onverzekerd.

Een uitvaart afgestemd op uw wensen

Praten over de dood is lastig en vaak een beladen onderwerp. Hoewel het moeilijk kan zijn hierover na te denken, kan het u – bij leven – een hele hoop rust bieden om alvast uw wensen voor uw uitvaart op papier te hebben staan. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan mooie muziekstukken, die uw leven of uw relatie met uw dierbaren omschrijft. Of stel u eens voor hoe uw nabestaanden uw uitvaart beleven; drinken zij daarna een kop koffie, of heffen zij een glas champagne op u? Wilt u graag gecremeerd worden, of toch liever begraven? Of stelt u uw lichaam ter beschikking voor de wetenschap?

U kunt het uw nabestaanden gemakkelijk maken een uitvaart te organiseren die bij u past, wanneer u deze wensen al eens op papier heeft gezet. Zo kunnen zij met een goed gevoel terugkijken op deze dag, wetende dat u het zo had gewild. Dit kan positief bijdragen aan de rouwverwerking van uw dierbaren. Mocht u de behoefte hebben eens te inventariseren wat er mogelijk is, dan kunt u mij gerust bellen voor een voorbespreking.

Heddes Uitvaartzorg

Vivienne Heddes-Wonder
Driebanweg 4-L
1607 ML Hem

t: 06-52304077
w: www.heddesuitvaartzorg.nl

Heddes Uitvaartzorg

Vivienne Heddes-Wonder
Driebanweg 4-L
1607 ML Hem

t: 06-52304077
w: www.heddesuitvaartzorg.nl