Aanmelden thema avond Helga van Leur 17 april 2020

Op vrijdag 17 april pakt uw BCV weer flink uit. We hebben een fantastische spreker bereid gevonden om ons te boosten met een spetterende presentatie; weervrouw Helga van Leur! Samen met Bedrijvengroep Stede Broec bezoeken we deze avond De Roode Leeuw in Venhuizen voor een interessante lezing over de wondere wereld van klimaat!

De Voormalig RTL-weervrouw is een groot ambassadeur en begenadigd spreker over onderwerpen als weer, klimaat en duurzaamheid. Haar grote passie ligt bij hoe wij als mens op een positieve manier de toekomst kunnen beïnvloeden en dat deelt ze dan ook graag tijdens haar lezingen. Zo kijkt ze dan ook met een zonnige bril naar duurzaamheid.

Helga van Leur is een bevlogen spreker en weet als geen ander haar publiek te boeien. Een lezing van Helga is leerzaam, toegankelijk, leerzaam, onderhoudend en inspirerend. Zij spreekt gepassioneerd over alle aspecten van weer en klimaat waarbij duurzaamheid en gedrag een grote rol spelen. Dat maakt Helga zowel een veelgevraagde spreker als dagvoorzitter.

Helga gaat ons meenemen in de wondere wereld van het klimaat en hoe wij, als ondernemers, daar voordeel uit kunnen trekken. Onderwerpen die voorbij gaan komen zijn: het milieu, klimaatverandering of opwarming van de aarde en waar de kansen liggen voor ondernemers. (Investeren in schone energie ,en wat dan? Of juist helemaal niet?)

Programma
19:30 uur – inloop
20:00 uur – start
+/- 21:15 uur – einde presentatie
Aansluitend: borrel

Het wordt een positieve, opgewekte en zonnige presentatie dus geef u snel op via onderstaand formulier.

Aanmelden

-Foto- en videoregistratie tijdens onze bijeenkomsten

Het komt voor dat er foto of video-opnamen worden gemaakt tijdens onze bijeenkomsten. Door aanwezig te zijn bij onze activiteiten geef je Business Club Venhuizen toestemming om foto’s en video-opnamen van deze activiteit te gebruiken voor onze communicatie. Deze opnamen kunnen gemaakt worden door functionarissen van de BCV of hiervoor ingehuurde of gevraagde personen en mogen worden gebruikt in op de website en communicatiemiddelen van de BCV. Indien je niet wilt dat jouw foto of video genomen word kun je dit aangeven bij de fotograaf. We gebruiken foto’s nooit zonder toestemming van de geportretteerde voor commerciële doeleinden.