BCV-leden zijn kosteloos uitgenodigd om de theatervoorstelling “Tante Truus en Mammie Mies” bij te wonen op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari. Een unieke kans voor de BCV leden die niet vaak voorbijkomt, maar hierbij een exclusief en uniek aanbod voor jullie als BCV lid. Het indringende en mooie theaterstuk zal worden gespeeld in de kantine van Polythechniek. Het wordt gespeeld door misschien wel de 2 beste actrices die West-Friesland rijk is, Jenny Tuytel en Marjan Vlam. Er zijn maar 2x 40 kaartjes verkrijgbaar (kosteloos). Vol=vol, dus lees hieronder of het iets is voor jou en je partner en reageer snel. Hier een deadline vermelden?

Het stuk gaat over de twee dames die tijdens de tweede wereldoorlog in het verzet zitten. Zij zorgen voor kinderen die vanuit onveilige situaties opgevangen worden op plekken waar ze veilig kind kunnen zijn. Deze twee heldinnen hebben in die tijd vele kinderen gered, in totaal bijna tienduizend. Het verhaal, volgens de speelsters actueler dan ooit, wordt in één stuk door in 5 kwartier verteld. Daarna kunt u onder het genot van een drankje nog even napraten met de actrices en met elkaar.

Inloop is om 19:30 met een kop koffie en de voorstelling start stipt om 20:00.

Het komt voor dat er foto of video-opnamen worden gemaakt tijdens onze bijeenkomsten. Door aanwezig te zijn bij onze activiteiten geef je Business Club Venhuizen toestemming om foto’s en video-opnamen van deze activiteit te gebruiken. Deze opnamen kunnen gemaakt worden door functionarissen van de BCV of hiervoor ingehuurde personen en mogen worden gebruikt in op de website en communicatiemiddelen van de BCV. Indien je niet wilt dat jouw foto of video genomen word kun je dit aangeven bij de fotograaf. We gebruiken foto’s nooit zonder toestemming van de geportretteerde voor commerciële doeleinden.