Aanmelden 6 oktober

In oktober organiseren we een bijeenkomst samen met Ondernemersvereniging Stede Broec.

Govert Schilling is freelance wetenschapsjournalist, publicist, auteur en presentator. Hij schrijft over sterrenkunde en ruimteonderzoek voor kranten en tijdschriften in binnen- en buitenland, o.a. voor de Volkskrant, Eos magazine, Science, New Scientist, Sky & Telescope en BBC Sky at Night.

Schilling publiceerde tientallen boeken over uiteenlopende sterrenkundige onderwerpen, waarvan sommige zijn vertaald, o.a. in het Engels, Duits en Chinees. Regelmatig geeft hij op radio en tv toelichting op ontwikkelingen in de astronomie. Daarnaast verzorgt hij publiekslezingen en cursussen. Ook presenteerde hij de NTR-serie ‘Govert naar de oorsprong van de mens’, waarin hij antwoord zoekt op de vragen ‘Waar komen we vandaan, hoe zijn we geworden wie we zijn en waar gaan we naar alle waarschijnlijkheid naartoe?‘.

Wat hem uniek maakt het is vermogen om ingewikkelde zaken begrijpelijk te maken en om mensen te inspireren met verrassende (én relativerende) inzichten uit de wereld van het heelal.

Een lezing die je niet mag missen!

Wanneer: 6 oktober 2022
Waar: Vereenigingsgebouw “de Tuf” (maps)
Hoe laat: Inloop 19.30 uur en Aanvang lezing om 20.00 uur

Govert stelt zich voor: https://youtu.be/YYMIw2bL8eA?t=8

Het komt voor dat er foto of video-opnamen worden gemaakt tijdens onze bijeenkomsten. Door aanwezig te zijn bij onze activiteiten geef je Business Club Venhuizen toestemming om foto’s en video-opnamen van deze activiteit te gebruiken. Deze opnamen kunnen gemaakt worden door functionarissen van de BCV of hiervoor ingehuurde personen en mogen worden gebruikt in op de website en communicatiemiddelen van de BCV. Indien je niet wilt dat jouw foto of video genomen word kun je dit aangeven bij de fotograaf. We gebruiken foto’s nooit zonder toestemming van de geportretteerde voor commerciële doeleinden.

MENU
X