Aanmelden 3 november

Op woensdag 3 november pakt uw Business Club Venhuizen flink uit. Na uitstel van meer dan een jaar volgt gelukkig geen uitstel voor deze spreker; weervrouw Helga van Leur! Samen met Bedrijvengroep Stede Broec bezoeken we deze avond De Roode Leeuw in Venhuizen voor een interessante lezing over de wondere wereld van klimaat.

De Voormalig RTL-weervrouw is een groot ambassadeur en begenadigd spreker over onderwerpen als weer, klimaat en duurzaamheid. Haar grote passie ligt bij hoe wij als mens op een positieve manier de toekomst kunnen beïnvloeden en dat deelt ze dan ook graag tijdens haar lezingen. Zo kijkt ze dan ook met een zonnige bril naar duurzaamheid.

Helga gaat ons meenemen in de wondere wereld van het klimaat en hoe wij, als ondernemers, daar voordeel uit kunnen trekken. Onderwerpen die voorbij gaan komen zijn: het milieu, klimaatverandering of opwarming van de aarde en waar de kansen liggen voor ondernemers. (Investeren in schone energie ,en wat dan? Of juist helemaal niet?)

Het wordt een positieve, opgewekte en zonnige presentatie dus geef u snel op via onderstaande knoppen.

Het wordt een positieve, opgewekte en zonnige presentatie dus geef u snel op.

Let op: wij dienen ons aan de geldende regels van het RIVM te houden, houd uw QR-code of negatief testbewijs dus gereed bij binnenkomst. Bedankt voor uw medewerking.

Het komt voor dat er foto of video-opnamen worden gemaakt tijdens onze bijeenkomsten. Door aanwezig te zijn bij onze activiteiten geef je Business Club Venhuizen toestemming om foto’s en video-opnamen van deze activiteit te gebruiken. Deze opnamen kunnen gemaakt worden door functionarissen van de BCV of hiervoor ingehuurde personen en mogen worden gebruikt in op de website en communicatiemiddelen van de BCV. Indien je niet wilt dat jouw foto of video genomen word kun je dit aangeven bij de fotograaf. We gebruiken foto’s nooit zonder toestemming van de geportretteerde voor commerciële doeleinden.

MENU
X