Op woensdagmiddag 23 november bezoeken we met de BCV de brandweerkazerne van Drechterland in Hem. Het is namelijk ongelofelijk belangrijk voor onze gemeenschap dat deze goed blijft draaien. Deze middag horen we meer over de werkzaamheden van de brandweer en het belang van voldoende bezetting. Onze burgemeester Michiel Pijl zal aan het woord komen over de hulpdiensten, hoe belangrijk die zijn en dan met name de brandweer.

Martijn Visser van Brandweer Drechterland zal een bevlogen betoog houden om wellicht wat nieuwe leden te werven onder de aanwezige ondernemers. En er is één idee waar we u met name over willen laten nadenken. Namelijk de mogelijkheid voor de medewerkers van de ondernemers om zich aan te sluiten. Hoeveel ‘last’ hebben ondernemers van medewerkers die zich aansluiten? Wat is het voordeel ervan en hoe ziet dit er in de praktijk uit?

Op dit moment zit ons korps op precies op het benodigde niveau qua bezetting, maar het houdt zogezegd niet over. Daarnaast zijn een aantal vrijwilligers 55+, dus met het oog op de toekomst is er zeker nieuwe aanwas nodig.

Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Het komt voor dat er foto of video-opnamen worden gemaakt tijdens onze bijeenkomsten. Door aanwezig te zijn bij onze activiteiten geef je Business Club Venhuizen toestemming om foto’s en video-opnamen van deze activiteit te gebruiken. Deze opnamen kunnen gemaakt worden door functionarissen van de BCV of hiervoor ingehuurde personen en mogen worden gebruikt in op de website en communicatiemiddelen van de BCV. Indien je niet wilt dat jouw foto of video genomen word kun je dit aangeven bij de fotograaf. We gebruiken foto’s nooit zonder toestemming van de geportretteerde voor commerciële doeleinden.

MENU
X