Zin in een gezellige avond vol inspiratie en netwerken? Kom dan zeker langs voor onze avond met de altijd boeiende Willem Reimers!
We organiseren deze avond samen met Bedrijvengroep Stede Broec en Ondernemend Hoogkarspel, dus veel mogelijkheden om ondernemers uit de regio te ontmoeten.

Wie is Willem Reimers?
Voor de enkeling die hem nog niet kent: Willem is een horeca- en tv-legende. Van chique hotels in Zwitserland tot aan het scherm bij je thuis met programma’s zoals ‘Herrie in het hotel’. Hij is een meester in etiquette, maar weet ook alles van marketing en sales. Kortom, een avondje met Willem is niet alleen gezellig, maar ook super leerzaam!

Wanneer & Waar?

Datum: 12 oktober
Locatie: Het Postkantoor, Hoofdstraat 17, Bovenkarspel
Inloop: 19.30 uur (Zorg dat je op tijd bent!)
Start: 20.00 uur

Na het praatje van Willem is er natuurlijk tijd voor een borrel en wat gezelligheid. Parkeerplek nodig? Geen zorgen, rondom het Postkantoor is er genoeg ruimte.

Kom je ook? We kijken uit naar een topavond!

Aan- / afmelden voor 4 oktober via onderstaande formulier

Het komt voor dat er foto of video-opnamen worden gemaakt tijdens onze bijeenkomsten. Door aanwezig te zijn bij onze activiteiten geef je Business Club Venhuizen toestemming om foto’s en video-opnamen van deze activiteit te gebruiken. Deze opnamen kunnen gemaakt worden door functionarissen van de BCV of hiervoor ingehuurde personen en mogen worden gebruikt in op de website en communicatiemiddelen van de BCV. Indien je niet wilt dat jouw foto of video genomen word kun je dit aangeven bij de fotograaf. We gebruiken foto’s nooit zonder toestemming van de geportretteerde voor commerciële doeleinden.