april, 2023

14apr19:3022:00Spreker

Meer

Details evenement

Op 14 april aanstaande hebben wij weer een fantastische spreker voor u in petto. Jan van Setten. Jan staat bekend om zijn gevleugelde uitspraak zoals: het leven is verwarrend eenvoudig.

Op deze avond neemt Jan je mee hoe je je klantgerichtheid kunt verbeteren of de band met je collega’s en of  medewerkers en laten we nou eerlijk zijn, wie wil dat nou niet? Aan de hand van hele simpele voorbeelden laat Jan zien dat het vaak een verschil van inzicht is met klanten waardoor wij denken dat we het goed doen, maar de klant daar soms iets anders over denkt. Dat geldt natuurlijk niet voor jou, maar misschien steek je er toch wat van op.

Jan staat ook bekend van het “Droeftoetertje” tegenover het “Bruistabletje” in een bedrijf. Weet je niet waar we het over hebben, kom dan naar deze avond en vraag het Jan. Het is een avond waarbij juist interactie belangrijk is, sterker nog, dan wordt Jan nog beter.

De avond in de Roode Leeuw in Venhuizen start om 19:30 met een kopje koffie en om 20:00 start Jan van Setten. Na afloop (ca 21:00) kunnen we gezellig napraten onder het genot van een borrel en een hapje en rond 22:00 sluiten we de avond af.

Wilt u alvast weten wie Jan van Setten is, kijk dan even op zijn site janvansetten.nl.

We organiseren deze avond in samenwerking met Ondernemersvereniging Stede Broec en Ondernemend Hoogkarspel. Opgeven is mogelijk via de knoppen in de uitnodigingsmail.

Graag tot 14 april!

Tijd

(Vrijdag) 19:30 - 22:00

Locatie

De Roode Leeuw

Westeinde 1, 1606 CZ Venhuizen

MENU
X