oktober, 2019

18okt19:3022:00Spreker; Mark Tigchelaar

Spreker Mark Tigchelaar

Meer

Details evenement

We halen een brein-expert naar Venhuizen om ons te leren effectiever te werken.

Mark Tigchelaar (1984), is dyslectisch, studeerde neuro-psychologie, en is breinexpert. Hij is directeur van UseClark, al meer dan 12 jaar helpen zij overheden, organisaties en onderwijsinstellingen om hun productiviteit te verhogen, door effectief gebruik te maken van de mogelijkheden van de hersenen. De methode is wetenschappelijk onderbouwd en wordt in 16 landen gebruikt. Inmiddels heeft Mark meer dan 100.000 mensen mogen opleiden in de methoden om meer uit het brein te halen. Hij is daarnaast betrokken bij verschillende TV programma’s over de hersenen en is auteur van 4 boeken. Deze zijn vertaald in 6 talen.

In de trainingen van Mark wordt aangegeven hoe het brein werkt, zodat het makkelijke is om je af te sluiten voor afleiding en sneller kunt schakelen. Het effect is dat je op een dag veel meer gedaan krijgt, met minder inspanning. Het is geen time-management, het is brain-management. Marks’ verhaal is wetenschappelijk onderbouwd en ontzettend praktisch van aard: je kunt alles gelijk inzetten in je werk.

In onderstaande video van het Ondernemerscollege vertelt Mark over bovenstaande onderwerpen en geeft hij je een aantal simpele tips hoe je je concentratie (en dus je performance) kunt verbeteren.

Tijd

(Vrijdag) 19:30 - 22:00

Locatie

De Roode Leeuw

Westeinde 1, 1606 CZ Venhuizen

MENU
X