november, 2021

03nov19:3022:00Spreker: Helga van Leur

Meer

Details evenement

Op woensdag 3 november pakt uw Business Club Venhuizen flink uit. Na uitstel van meer dan een jaar volgt gelukkig geen uitstel voor deze spreker; weervrouw Helga van Leur! Samen met Bedrijvengroep Stede Broec bezoeken we deze avond De Roode Leeuw in Venhuizen voor een interessante lezing over de wondere wereld van klimaat.

De Voormalig RTL-weervrouw is een groot ambassadeur en begenadigd spreker over onderwerpen als weer, klimaat en duurzaamheid. Haar grote passie ligt bij hoe wij als mens op een positieve manier de toekomst kunnen beïnvloeden en dat deelt ze dan ook graag tijdens haar lezingen. Zo kijkt ze dan ook met een zonnige bril naar duurzaamheid.

Helga gaat ons meenemen in de wondere wereld van het klimaat en hoe wij, als ondernemers, daar voordeel uit kunnen trekken. Onderwerpen die voorbij gaan komen zijn: het milieu, klimaatverandering of opwarming van de aarde en waar de kansen liggen voor ondernemers. (Investeren in schone energie ,en wat dan? Of juist helemaal niet?)

Het wordt een positieve, opgewekte en zonnige presentatie dus geef u snel op via onderstaande knoppen.

Het wordt een positieve, opgewekte en zonnige presentatie dus geef u snel op via de uitnodiging die u in uw mail ontvangt.

Let op: wij dienen ons aan de geldende regels van het RIVM te houden, houd uw QR-code of negatief testbewijs dus gereed bij binnenkomst. Bedankt voor uw medewerking 😊

Tijd

(Woensdag) 19:30 - 22:00

Locatie

De Roode Leeuw

Westeinde 1, 1606 CZ Venhuizen

MENU
X