maart, 2018

05mar20:0023:00Ondernemersdebat West-Friesland

Meer

Details evenement

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 debatteren ondernemers en politici over de toekomst van hun regio in het Ondernemersdebat West-Friesland. Onder leiding van Robert-Jan Knook (ANP/BNR) komen niet alleen de voor ondernemers belangrijke lokale kwesties aan bod, maar juist ook regionale onderwerpen als infrastructuur en economische groei. Voor de regionale speerpunten en stellingen wordt samengewerkt met de Westfriese Bedrijvengroep (WBG) en Ondernemers Club Westfriesland (OCW). Inhoudelijke input voor lokale onderwerpen komt van ondernemersverenigingen als de Hoornse Ondernemers Federatie (HOF), Business Club Venhuizen, Bedrijvengroep Stede Broec en Ondernemers Federatie Medemblik.

Robert-Jan Knook ontlokt discussies tussen politici en ondernemers aan de hand van pittige stellingen. Er wordt zaalbreed met elkaar gediscussieerd, maar Robert-Jan zal ook inzetten op een-op-een debatten. Het Ondernemersdebat West-Friesland vindt plaats in het gemeentehuis van Drechterland.

Aanmelden
Het Ondernemersdebat West-Friesland begint om 19.30 uur. Toegang is gratis.

Heeft u zaken die spelen binnen de gemeente Drechterland? Dit kunt u noteren tijdens de aanmeldprocedure in het veld “opmerkingen”. Aanmelden kan via deze link.

 

Tijd

(Maandag) 20:00 - 23:00

Locatie

Gemeentehuis Drechterland

Raadhuisplein 1, Hoogkarspel

MENU
X