juli, 2022

08jul17:0022:00BCV BBQ 2022

Meer

Details evenement

BBQ en ingelaste ledenvergadering

Op 8 juli aanstaande hebben we een bijzondere BCV-BBQ. Niet alleen omdat we gezellig samenzijn bij Carteam Autoservice Hem, maar ook omdat we voorafgaande aan de BBQ een ingelaste ledenvergadering zullen organiseren.

Op deze ledenvergadering kunnen alle aanwezige leden stemmen of we wel of niet aansluiten bij de WBG. Dit besluit zal gelden voor de komende vijf jaar. De agenda van deze vergadering heeft u per mail ontvangen. Per lid geldt dat er één aanwezige vertegenwoordiger mag stemmen. Als u niet aanwezig kunt zijn, kunt u gebruik maken van een volmacht.

U bent van harte welkom bij Carteam Auto Service op Elbaweg 40A-1e in  Hem. Erik en Ellen zijn graag geziene gasten bij onze evenementen en leiden ons graag rond op hun mooie en recent uitgebreide bedrijf. Van een eenvoudige APK tot uitgebreid onderhoud aan uw (bedrijfs)wagen – Carteam Autoservice Hem is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Hem en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

Vanaf 17:00 bent u van harte welkom, om 17.30 starten we de vergadering, en na het sluiten van de vergadering maken we er een gezellige avond van! Aanmelden kan via de knoppen in de uitnodiging die u van ons ontvangt!

Graag tot dan!

Tijd

(Vrijdag) 17:00 - 22:00

Locatie

Carteam Autoservice Hem

Elbaweg 40A-1e, 1607 MP

MENU
X