Aanmelden

Vul het formulier hieronder in om je aan te melden voor deze activiteit. We kijken uit naar je komst!

 

Aanmelden voor De Zomerborrel

Op 14 juli aanstaande wordt op het festivalterrein in Venhuizen (aan de Koggeweg) De Zomerborrel georganiseerd. Een avond vol livemuziek voorafgaand aan Deine Festival de dag erna. Wat ons betreft een mooi begin van de zomer na een jaar hard werken!

De organisatie pakt op de vrijdag flink uit met een professioneel festival, een uniek gedecoreerd terrein, een grote foodcorner, live entertainment en verschillende groots aangeklede muziekpodia. Op de podia zijn tussen 16:00 & 01:00 meer dan 20 bands, zangers en dj’s te bewonderen. Ze hebben gekozen voor een heel divers muziekaanbod, dus er is voor ieder wat wils. Vanaf 16:00 is het grote terras naast het hoofdpodium geopend voor de bedrijven.Een goed tijdstip om op een mooie zomerdag na het werk bij elkaar te komen.

Het is mogelijk om via de BCV 2 kaarten inclusief 3 consumptiemunten te bestellen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus werknemers en collega’s zijn van harte welkom. Meer kaarten zijn via de organisatie van De Zomerborrel te bestellen. Geef in het aanmeldformulier aan of u dat wilt, dan nemen zij hierover contact met u op. (Hieronder ziet u de mogelijkheden en prijzen hiervoor.)

Het komt voor dat er foto of video-opnamen worden gemaakt tijdens onze bijeenkomsten. Door aanwezig te zijn bij onze activiteiten geef je Business Club Venhuizen toestemming om foto’s en video-opnamen van deze activiteit te gebruiken. Deze opnamen kunnen gemaakt worden door functionarissen van de BCV of hiervoor ingehuurde personen en mogen worden gebruikt in op de website en communicatiemiddelen van de BCV. Indien je niet wilt dat jouw foto of video genomen word kun je dit aangeven bij de fotograaf. We gebruiken foto’s nooit zonder toestemming van de geportretteerde voor commerciële doeleinden.