Ter ere van het 30(+1)-jarig jubileum van onze prachtige Business Club Venhuizen hebben we besloten om op 31 mei aanstaande een groots feest te organiseren in Enkhuizen. We starten bij Brouwerij de Werf met een borrel, entertainment en buffet en eindigen bij De Drom met een knalgezellig feestje. Onder leiding van liveband B-Stock 60 zullen we de Drommedaris laten trillen op z’n grondvesten.

Het hele eind fietsen is natuurlijk een optie, maar als je dat niet ziet zitten kun je plaatsnemen in de luxe touringcar die we hebben geregeld. We vertrekken vanaf de parkeerplaats van de Vomar om 16.00 uur stipt. Vergeet niet je hiervoor aan te melden.

Programma

15.45 Verzamelen op de parkeerplaats bij de Vomar
16.00 Brouwerij de Werf, entertainment en borrel
Buffet
Liveband
00.00 Bus terug naar Venhuizen

Dresscode: zomers feestelijk

Aanmelden kan met maximaal twee personen per bedrijf via de uitnodiging die je per mail ontvangt.

We zijn nog op zoek naar een leuke locatie voor de tweede Borrel Op Locatie van 2024, wie stelt zijn bedrijf open? We horen het graag!

De datum staat al vast, 15 november 2024.

In oktober of November organiseren we graag weer in samenwerking met een andere ondernemersclub een bijeenkomst met een interessante spreker. Zodra we hier meer van weten zullen we dit publiceren.

Graag nodigen wij u uit voor de jaarlijkse ledenvergadering op dinsdag 19 maart in ’t Kennet. De vergadering begint precies om 19:00 uur, maar u bent vanaf 17:00 uur welkom voor het (buffet)diner. We laten ons dit keer verrassen qua eten. Met andere woorden; eerst even gezellig met elkaar eten en dan vergaderen.

De agenda van deze avond vindt u onder aan de mail die u ontvangt. De notulen van de vorige vergadering kunt u  hier ook vinden.

Na afloop is er de mogelijkheid om samen nog een borrel te drinken, na 21.00 uur zijn de drankjes voor eigen rekening.

Aanmelden voor de vergadering kan via de mail die u nog van ons ontvangt.

Op 6 september treffen we elkaar in het verzamelgebouw van Dalmulder aan het Westeinde 1.

Hier  verwelkomen Marije Bergsma, Gerard Koster en Jos Dalmulder ons voor een gezellige Borrel op Locatie.

Op 12 januari 2024 organiseren wij weer de BCV nieuwjaarsborrel voor onze leden. Dit keer gaan we op bezoek bij Venhuis Communicatie Producties, het communicatiebureau en drukkerij van ondernemers Gerry Besseling en Anne Meester.  Ze laten ons het bedrijf en hun werkzaamheden zien en hebben voor de aanwezigen ook een leuk presentje klaarliggen. Naast de gezelligheid een extra reden om langs te komen.

We hopen met jullie te kunnen proosten op 12 januari. Graag tot dan!

Datum:           12 januari 2024
Thema:           BCV Nieuwjaarsborrel
Start:               17.00 uur
Einde:             19.00 uur

Op 24 november zet een groot aantal bedrijven dat gevestigd is in het pand van Rob en Carry Jongejans op bedrijventerrein Zuiderkogge hun deuren voor ons open. Wellicht bent u er al een keer geweest, anders is dit een mooie gelegenheid om het pand op Driebanweg 1 eens te bezoeken. Van 17.00 uur tot 19.00 uur zijn leden van de BCV welkom voor een drankje en een voorstelronde langs de verschillende bedrijven in dit fraaie verzamelpand. Hieronder vindt u een lijst met bedrijven waar we een kijkje kunnen nemen.

Jongejans Haarwerk
D. Van Gijzen Fysiotherapie
Sandy Browartist
Schoonheidssalon Finesse
Echobureau Twinkelster
Polish by Amanda
Mooinzo
Remove All Waxing

 

 

We kijken uit naar weer een mooie bijeenkomst en zien u graag de 24e. Aanmelden kan via de knoppen in de link in de uitnodiging.

BBQ bij Sento Modo

Op 8 september aanstaande hebben we een BCV-BBQ bij sportschool Sento Modo Sports. Zij zijn dit jaar naar hun nieuwe pand aan de Zuiderkoggeweg 31A verhuisd, en daar nemen wij graag een kijkje!

Duurzame inzetbaarheid wordt met de krapte op de arbeidsmarkt steeds belangrijker. Fitte ondernemers en werknemers zijn daarom van groot belang. Bij Sento Modo trainen veel ondernemers één op één met een van de instructeurs, maar ook sporten met het hele bedrijf is een mogelijkheid. We maken deze avond kennis met eigenaar Koen Kramer. Hij zal ons zijn fitness filosofie toelichten en het bedrijf laten zien. Daarna stoken we de barbecue op en is het tijd voor een hapje en een borrel.

Deze activiteit duurt van 17.00 tot 21.00 uur. Aanmelden kan via de knoppen in de uitnodiging die u van ons ontvangt. Doe dit voor 4 september a.s.

Graag tot dan!

Op 14 april aanstaande hebben wij weer een fantastische spreker voor u in petto. Jan van Setten. Jan staat bekend om zijn gevleugelde uitspraak zoals: het leven is verwarrend eenvoudig.

Op deze avond neemt Jan je mee hoe je je klantgerichtheid kunt verbeteren of de band met je collega’s en of  medewerkers en laten we nou eerlijk zijn, wie wil dat nou niet? Aan de hand van hele simpele voorbeelden laat Jan zien dat het vaak een verschil van inzicht is met klanten waardoor wij denken dat we het goed doen, maar de klant daar soms iets anders over denkt. Dat geldt natuurlijk niet voor jou, maar misschien steek je er toch wat van op.

Jan staat ook bekend van het “Droeftoetertje” tegenover het “Bruistabletje” in een bedrijf. Weet je niet waar we het over hebben, kom dan naar deze avond en vraag het Jan. Het is een avond waarbij juist interactie belangrijk is, sterker nog, dan wordt Jan nog beter.

De avond in de Roode Leeuw in Venhuizen start om 19:30 met een kopje koffie en om 20:00 start Jan van Setten. Na afloop (ca 21:00) kunnen we gezellig napraten onder het genot van een borrel en een hapje en rond 22:00 sluiten we de avond af.

Wilt u alvast weten wie Jan van Setten is, kijk dan even op zijn site janvansetten.nl.

We organiseren deze avond in samenwerking met Ondernemersvereniging Stede Broec en Ondernemend Hoogkarspel. Opgeven is mogelijk via de knoppen in de uitnodigingsmail.

Graag tot 14 april!

Op 14 juli aanstaande wordt op het festivalterrein in Venhuizen (aan de Koggeweg) De Zomerborrel georganiseerd. Een avond vol livemuziek voorafgaand aan Deine Festival de dag erna. Wat ons betreft een mooi begin van de zomer na een jaar hard werken!

De organisatie pakt op de vrijdag flink uit met een professioneel festival, een uniek gedecoreerd terrein, een grote foodcorner, live entertainment en verschillende groots aangeklede muziekpodia. Op de podia zijn tussen 16:00 & 01:00 meer dan 20 bands, zangers en dj’s te bewonderen. Ze hebben gekozen voor een heel divers muziekaanbod, dus er is voor ieder wat wils. Vanaf 16:00 is het grote terras naast het hoofdpodium geopend voor de bedrijven.Een goed tijdstip om op een mooie zomerdag na het werk bij elkaar te komen.

Het is mogelijk om via de BCV 2 kaarten inclusief 3 consumptiemunten te bestellen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus werknemers en collega’s zijn van harte welkom. Meer kaarten zijn via de organisatie van De Zomerborrel te bestellen. Geef in het aanmeldformulier aan of u dat wilt, dan nemen zij hierover contact met u op. (Hieronder ziet u de mogelijkheden en prijzen hiervoor.)