De Zomerborrel

Op 14 juli aanstaande wordt op het festivalterrein in Venhuizen (aan de Koggeweg) De Zomerborrel georganiseerd. Een avond vol livemuziek voorafgaand aan Deine Festival de dag erna. Wat ons betreft een mooi begin van de zomer na een jaar hard werken!

De organisatie pakt op de vrijdag flink uit met een professioneel festival, een uniek gedecoreerd terrein, een grote foodcorner, live entertainment en verschillende groots aangeklede muziekpodia. Op de podia zijn tussen 16:00 & 01:00 meer dan 20 bands, zangers en dj’s te bewonderen. Ze hebben gekozen voor een heel divers muziekaanbod, dus er is voor ieder wat wils. Vanaf 16:00 is het grote terras naast het hoofdpodium geopend voor de bedrijven.Een goed tijdstip om op een mooie zomerdag na het werk bij elkaar te komen.

Het is mogelijk om via de BCV 2 kaarten inclusief 3 consumptiemunten te bestellen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus werknemers en collega’s zijn van harte welkom. Meer kaarten zijn via de organisatie van De Zomerborrel te bestellen. Geef in het aanmeldformulier aan of u dat wilt, dan nemen zij hierover contact met u op. (Hieronder ziet u de mogelijkheden en prijzen hiervoor.)