De economie na corona, vooruitkijken met Mathijs Bouman

Het is 3 september eindelijk weer zo ver. We gaan weer een BCV-avond houden met een spreker die ons bij kan praten over de economische zaken, juist in deze tijd.

De afgelopen tijd is er eentje die de geschiedenisboeken in gaat als uniek. Wellicht heeft het voor u iets heel moois of juist iets niet zo moois gebracht, maar dat het dingen heeft veranderd en in werking heeft gezet is wel zeker.

Er is nog nooit door de Nederlandse overheid zoveel geld in de economie gestoken als nu, om deze te redden of in ieder geval draaiende te houden.

Wat heeft dit te betekenen gehad en met name, wat gaat dit betekenen in de toekomst?

Onze huiseconoom Mathijs Bouman gaat ons hierover bijpraten en uiteraard is er gelegenheid tot interactie. U heeft misschien wel vragen die voor meerdere ondernemers gelden of wellicht heeft u tips voor andere ondernemers.

Deze avond staat uiteraard in het teken van evaluatie, maar vooral van het vooruit kijken.

De ondernemersclubs van Stede Broec en Venhuizen zijn daarom van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Uiteraard houden we rekening met de dan geldende richtlijnen: zo wordt de avond gehouden buiten bij de bollenschuur van de gebroeders Boon aan de Elbaweg en als het slecht weer is kunnen we daar op gepaste afstand van elkaar binnen zitten met voldoende ventilatie.

 

Hopelijk staat u ook weer te trappelen om uw collega-ondernemers te spreken en om het verhaal van onze huiseconoom en dorpsgenoot Mathijs Bouman te beluisteren. Opgeven kan via de knoppen in de uitnodigingsmail die leden ontvangen.

 

We kijken er naar uit u weer te ontmoeten op 3 september!