Connection Systems

Connection Systems is al meer dan 20 jaar dé ervaren specialist in het leveren van betrouwbare data als het gaat om gedragingen en (voertuig)bewegingen binnen het domein verkeer, handhaving, veiligheid en milieu.

Observeren, detecteren, registreren, identificeren en kwalificeren zijn disciplines die wij tot op het hoogste niveau beheersen, dankzij onze geavanceerde (beeld)sensoren, vooruitstrevende IT-afdeling en unieke in-huis ontwikkelde beeldherkenning. Dagelijks werken er 60 knappe koppen aan het leveren van data die behoort tot een van de betrouwbaarste in de markt. Onze kracht zit in ons innovatieve karakter, vindingrijkheid en een eerlijk advies.

Kwaliteit, betrouwbaarheid én privacy is gegarandeerd dankzij geoptimaliseerde processen en real-time monitoring (24/7/365). Beloftes maken wij waar doordat wij de gehele keten volledig zelf beheersen. Van installatie op locatie tot het leveren van data. Het zelfvoorzienende en flexibele concept van Connection Systems is breed inzetbaar, zelfs wanneer er geen enkele infrastructuur aanwezig is.

Met passie werken wij aan uiteenlopende projecten voor een breed scala aan bedrijven. Onder andere overheidsinstanties, verkeers-/mobiliteitsadviesbureaus en B2B ontzorgen wij van a tot z. Dankzij Connection Systems beslissen zij op basis van de feiten.

Projecten waar wij ons op dagelijkse basis mee bezig houden:

Verkeersonderzoeken
* Kentekenonderzoeken
* Woon-werk onderzoeken
* Tellingen en classificaties
* Herkomst- en bestemmingsonderzoeken
* Voetganger- en fietsmetingen
* Vervoer gevaarlijke stoffen registraties
* Gedrag- en conflictstudies

Handhaving
* Milieuzones
* Gebieds- / stadsafsluitingen
* Voetgangersgebieden
* Autoluw gebieden
* Negeren roodlicht
* Waarschuwen (informeren)
* Toezicht en veiligheid
* Crowd monitoring
* Voertuig identificatie en opsporing
* (Flexibel) Cameratoezicht

Connection Systems

Westerbuurt 27
1606AK Venhuizen

t: 0228-543227
wwww.connectionsystems.nl

Connection Systems

Westerbuurt 27
1606AK Venhuizen

t: 0228-543227
wwww.connectionsystems.nl