Caravancentrum Venhuizen

Caravancentrum Venhuizen is specialist van onderhoud en schadeherstel tot inbouwen van accessoires van caravans en campers. We hebben 1000 plaatsen voor stalling van caravans, campers, vouwwagens en opslagboxen. Met bruggen voor caravans en campers kunnen wij alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Vele leveranciers van campingproducten van o.a. Dometic en Truma hebben van onze werkplaats een officieel servicepunt gemaakt.

Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend en vooruitstrevend BOVAG caravanbedrijf. En met een totale oppervlakte van 22000 m² is het één van de grotere caravanbedrijven in Nederland.

In 1997 kwamen wij op het idee om 40 caravans in een hoek van een leegstaande kas te stallen. In de jaren die volgden kwamen er meer caravans en ook campers te staan. Toen er in de kas 350 caravans stonden werd het tijd voor een andere aanpak: Aan de Koggeweg in Hem werd in 2000 een splinternieuwe loods gerealiseerd waar ongeveer 700 caravans gestald konden worden. De toegang tot deze loods werd voorzien van een automatisch toegangscontrole systeem.

In 2000 is Mark begonnen met de werkplaats in een klein gedeelte van de caravanstalling. Hier groeide hij in 2005 uit vandaan en nam zijn intrek in een werkplaats die twee keer zo groot was. Tijdens de mindere jaren die volgden voor de caravanbranche namen wij goederen en diensten over van diverse failliete caravanbedrijven. Hierdoor groeiden wij uit ons bestaande pand in de stalling. Hierop werd in 2012 de stap gezet tot een nieuwe werkplaats van 400 m² met 4 werkplekken en een magazijn van ruim 250 m². De werkplaats is modern ingericht met diverse technische innovaties op het gebied van caravantechniek en is klimaat-neutraal gerealiseerd. Dit resulteerde er onder andere in, dat wij door de Rabobank, in 2014 werden uitgeroepen tot “Ondernemer van het Jaar”.

De stalling is in 2019 compleet gerenoveerd, waarbij alles is vervangen. Ook is hier een volledige nieuwe elektrische installatie aangebracht t.b.v. het laden van de campers. Door deze verbouwing is de stalling ook uitgebreid naar bijna 1000 plaatsen voor stalling van caravans, campers, vouwwagens en opslagboxen.

Ook kunt u bij ons terecht voor inbouw van accessoires of schadeherstel. Op nieuwe en oude caravans geven we zelfs 2 + 2 jaar garantie op de door ons verrichte werkzaamheden. Voor meer informatie over onze diensten kunt u via de menubalk terecht op deze website.

Caravancentrum Venhuizen

Koggeweg 57
1607MT Hem

t: 0228-541714
w: www.caravancentrumvenhuizen.nl

Caravancentrum Venhuizen

Koggeweg 57
1607MT Hem

t: 0228-541714
w: www.caravancentrumvenhuizen.nl