BOL en workshop Netwerken bij Venhuis Communicatie Producties

Tijd voor een nieuwe BOL (Borrel Op Locatie). Dit keer gaan we op bezoek bij de communicatiemakers van Venhuis Communicatie Producties. Na een voorstelrondje van Venhuis zal Suzanne Glorie ons voorzien van tips en trics tijdens een workshop netwerken.

Na de workshop hebben de deelnemers tools om een elevator pitch te maken en hebben zij ervaren hoe je meer uit netwerken kunt halen.

Wat we in de workshop kan verwachten:

– actie & interactie
– toepasbaarheid van theorie in de praktijk
– veelvoorkomende voorbeelden uit het dagelijks leven – een scala aan werkvormen

Over Venhuislogo wit in roze

Venhuis Communicatie Producties. De naam zegt het eigenlijk al. Wij helpen onze klanten met hun communicatieuitingen en de productie hiervan. Aan de ene kant een communicatiebureau, aan de andere kant een complete drukkerij. En dat in één bedrijf.

Diensten
We zijn voorzien van handige mensen, up to date software en mooie machines. Wij helpen onze klanten met het overbrengen van hun boodschap. Communicatie- en marketingadvies, ontwerp, een nieuwe website, huisstijlontwikkeling, drukwerk, digitaal printen. Bij ons kan het allemaal.

Locatie
Wij zijn gevestigd in een mooi gebouw gelegen in Hem, in de landelijke omgeving tussen Hoorn en Enkhuizen. Bij ons kunt u terecht voor al uw communicatieuitingen, van concept tot realisatie. Neem een kijkje op de site en loop vooral eens binnen!

Historie
Venhuis Communicatie Producties is in 1977 door twee eigenwijze mannen opgericht als Drukkerij ’t Venhuis. Fons Meester en Theo Paschedag startten destijds vanuit de bollenschuur van Fons’ vader. We hebben ondertussen een betere locatie, maar eigenwijs zijn we nog steeds!