Bedrijfsbezoek aan Camarate Groep met Wijdenesser Kamer

Onderstaande uitnodiging kregen we binnen via de Wijdenesser Kamer. Leden van de BCV zijn van harte welkom.

 

Uitnodiging 17 november a.s. 19.45 uur Bedrijfsbezoek aan Camarate Groep

Met trots ontvang ik jullie 17 november aanstaande om 19.45 uur, om ons bedrijf te komen bezoeken aan de Geert Scholtenslaan 10 te Wognum.

Sinds 2014 zijn wij in het Scholtens gebouw gevestigd, op de 4e verdieping, waar tevens onze Beheer –en Training center is ondergebracht.

Alvast in het kort: De ambitie van Camarate Groep is om een rol van betekenis te spelen op gebieden die niet altijd ‘core business’ van organisaties zijn. Soms ontbeert het bij een bedrijf aan kennis of het gebrek aan tijd. Soms is het een strategische of kostenbesluit om stafonderdelen, deels, te outsourcen aan een gespecialiseerde partner.

Onze uitdaging is om een bijdrage te leveren aan die gebieden, zodat de concentratie van de ondernemer ligt op het succesvol participeren in zijn of haar markt. Onze consultancy en dienstverlening zijn in het bijzonder gericht op Automatisering & Informatisering enerzijds en op Personeel & Organisatie anderzijds.

Camarate Groep bestaat uit een bundeling van samenwerkende bedrijven die zich alle hebben gespecialiseerd in een van deze gebieden. Synergie door samenwerking, focus door specialisatie.

Schermafbeelding 2015-11-13 om 20.13.35