Bas Koeten Racing

Bas Koeten Racing staat voor laagdrempelige, hoogwaardige autosport.

Vanuit een enorme passie voor autosport bouwt, onderhoudt en prepareert het team zo’n 40 race- en rallyauto’s van elk kaliber en voor rijders van elk niveau. Het ambitieuze team gaat voor topprestaties en realiseert deze door uitermate gefocust, georganiseerd en gedisciplineerd te werken.

Bas Koeten Racing verzorgt elk onderdeel van een succesvolle race of rally. Van opbouw en preparatie van de auto, tot transport naar circuit of rally en ondersteuning tijdens het evenement. Het team werkt als een goed geoliede machine, of liever gezegd, een soepel draaiende motor, zodat alles tot in de puntjes geregeld is. Uiteraard kunnen ook rijderscoaching, ontvangst van gasten inclusief catering of op maat gemaakte arrangementen voor zakelijke relaties of personeel, volledig verzorgd worden.

Onder bezielende leiding van Bas is het team in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van Nederlands grootste, professionele raceteams.

Vandaag de dag worden de auto’s ingezet in diverse nationale én internationale races en rally’s op verschillende niveaus. Bovendien is het team koploper op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en oog voor het milieu.

Bas Koeten Racing

Industrieweg 3b
1617KK Westwoud

t: 0228-567537
w: www.baskoetenracing.nl
e:  info@baskoetenracing.nl

Bas Koeten Racing

Industrieweg 3b
1617KK Westwoud

t: 0228-567537
w: www.baskoetenracing.nl
e:  info@baskoetenracing.nl