Aanmelden Binnen Bij Bedrijven Dagen 2022

Van 21 t/m 26 maart 2022 ontmoeten inwoners, bedrijven en onderwijs elkaar tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Tijdens deze dagen kunnen inwoners van Noord-Holland kennismaken met bedrijven. Werkzoekenden kunnen op deze manier ontdekken welke kansen er op de arbeidsmarkt bij hen in de buurt zijn. Ook voor scholieren en studenten is dit een mooie kans om te zien wat er in de regio allemaal gebeurt en wat hun carrièremogelijkheden zijn.

In 2019 deden ruim 80 bedrijven mee die meer dan 1.800 bezoekers ontvingen. Dus bent u trots op uw bedrijf en wilt u laten zien wat u doet? Open dan, net als andere regionale bedrijven, ook uw deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in maart.

Aanmelden
U kunt zelf bepalen wanneer en op welke dag bezoekers bij uw bedrijf welkom zijn. Bezoekers schrijven zich via dezelfde website in voor een bezoek aan uw bedrijf. De organisatie van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen regelt de administratieve afhandeling zelf, ook zorgen zij voor de promotie binnen de regio. Zelf bent u ook in de mogelijkheid om uw bedrijf te promoten. Hiervoor ontvangt u bij aanmelding een toolkit van de organisatie. Klik hier op de website  voor meer informatie en aanmelden!